Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ABUS AlarmBox 2.0 + ACH 6KS/100 LÁNC lezáró
35.900 Ft
Menny.:db

ABUS AlarmBox 2.0 + ACH 6KS/100 LÁNC lezáró

35.900 Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

HATÉKONY ÉS BIZTONSÁGOS

Az ABUS Alarmbox 2.0 egy 2 az 1-ben riasztó- és zárrendszer.

A mobil riasztórendszer megbízhatóan és intelligens riasztórendszerrel biztosítja a kerékpárokat, babakocsikat, elektromos rollereket és még sok mást. Ezenkívül az Alarmbox 2.0 lehetőséget kínál a csatlakozókábelek vagy láncok integrálására.

Leírás

Az elektronikus eszköz intelligens. Ütésre és mozgásra érzékeny hangjelzést ad, legyen az bármilyen szabadban hagyott nagy értékű tárgy, mint pl.: kerékpár, grillkocsi, strandon hagyott táska (amíg bemegyünk úszni). Ezenkívül az Alarmbox erős alumínium házába további ABUS adapterrel ellátott láncok vagy -kábelek is csatlakoztathatók, így további tárgyakhoz, oszlophoz kerítéshez rögzíthetők. Az Alarmbox 2.0 könnyen felszerelhető különböző méretű csövekre, például a roller kormánycsövére. Enyhe ütés vagy mozgatás esetén rövid, 5 másodperces figyelmeztető hangjelzést ad. Folyamatos mozgatás lopási kísérlet esetén pedig hangos, 100 dB-es riasztás lép működésbe.

Amikor egy tolvaj zsákmányszerző útra megy, a lehető legkisebb feltűnést akarja kelteni. Ám a hordozható riasztórendszer éppen ezen a ponton húzza keresztül a számítását.

Technológia:

  • Folyamatos mozgatás esetén min. 100 dB hangerejű riasztás 15 másodpercig, majd újraértékelés. Ha megszűnik a modgatás megszűnik a riasztás is.
  • 3D pozícióérzékelés: A riasztó érzékeli a tér bármilyen irányába történő legkisebb elmozdulást is.
  • Intelligens riasztás: kisebb vagy rövid mozgatás esetén (pl. amit egy odaguruló focilabda okoz) az Alarmbox csak rövid, figyelmeztető hangot ad.
  • CR2 elem a csomagban
  • Rögzíthető szinte bármelyik kerékpárvázon
  • Bővíthető ABUS adapterrel ellátott lánccal vagy kábellel, aminek a segítségével kerékpárunkat rögzíthetjük egy oszlophoz vagy korláthoz is.

Alkalmazási területek:

  • Praktikus és mobil riasztó eszköz, különböző tárgyakhoz egyszerűen rögzíthető

Paraméterek

Szín Fekete
Súly 1270 g
Zárás típusa kulcs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.