Az Új E-TWOW  GT SL

 

2021-ben megérkezett az E-TWOW GT-k harmadik generációja, a GT SL. Még kifinomultabb vezérléssel, továbbra is megdöbbentő teljesítménnyel. Ha több vagy mint 80 kiló, és akárcsak szóba kerül hogy vajon a rollered felvisz-e a hegyre, (Budapest II. vagy XII. kerültet, Gellérthegy) csak ezt válaszd! Ez felvisz. Továbbra is rajta a szuper dobfék amit a német közlekedési hatóság előírt a közlekedésben használható rollereknek. Teljesítmény tehát bőven megvan a sebességhez, így maximum 35 km/h-val lehet haladni, ami tökéletesen felveszi a belvárosi közlekedés ritmusát. (igazából szerintünk rolleren ez kicsit sok is, szóval vegyél sisakot ha ki akarod használni) Összecsukott állapotban a Booster sorozatoz képest 120 mm-rel hosszabb lett a roller. Picit kényelmesebb. Félelmetes ereje és így hegymászó képessége, már 125 kg-os terheléssel is komoly emelkedőket  gyűr maga alá. A GT SL modell bluetooth kapcsolattal rendelkezik, ehhez az E-TWOW Connect nevű alkalmazását szükséges letöltened. Van egy jó hírünk azoknak, akik egy sportos, fiatalos, gyors, megbízható eszközt keresnek: megtalálták. Mindezek mellett, mint minden modellünkhöz a GT-hez is jár a különleges E-TWOW Prémium Garancia és szerviz szolgáltatás, azonnal, gyári alkatrészekkel, raktárról. Mind ez Budapesten! Gyere el és próbáld ki! Hívj minket bizalommal.

Vigyázat függőséget okoz! Mi szóltunk..

Az E-TWOW azt javasolja, hogy csak hivatalos forgalmazótól vásárolj rollert, mert akkor biztos lehetsz benne, hogy mindig a legmagasabb színvonalú kiszolgálást, szakmai hozzáértést, kiemelkedő szervizt fogsz tapasztalni, így a biztosan eredeti, magas minőségű  E-TWOW rollered használata minden nap örömet fog okozni.

 

Részletes technikai specifikáció:

E-TWOW GT SL

Menetkész tömeg:    13,2 kg
Akkumulátor:     48V , 7,8Ah E-TWOW lithium ion  akku
Motor:    700W , DC Kefe nélküli kerékmotor az első kerékben (teljesen gondozásmentes)
Fogyasztás:   7,7 Wh/km
Egy töltéssel:    40 km (20km/h-val, 70kg-os terheléssel, 10km/h alatti szélben, sík úton mérve)
Töltési idő:    4 óra
Töltő:    54,6V  3A
Technikai végsebesség:    35 km/h
Nyomaték maximum:   15+ Nm
Hegymászási képesség:   25+ fokos emelkedő (45%)
A váz anyaga:   speciális alumínium ötvözet
Méretek:    1060*324*150mm (összecsukva)  1132*1075*382mm (menetkész)
Kerekek:    200 mm szelep nélküli, – teljesen gondozás és defektmentes, elöl-hátul  speciális légkamrás gumik.
Lengéscsillapítás:    elöl-hátul rugós felfüggesztés, lengéscsillapítás
Fék:    gondozás mentes energia visszanyerős fék elöl (KERS), bowdenes, gondtalan dobfék hátul és biztonsági taposó roller vészfék hátul

Kijelző/vezérlő egység:    pillanatnyi sebesség, akku töltöttség (%-ban),  hőmérséklet kijelzés, napi km számláló, összes megtett km, elektromos kürt,  LED lámpa, fényszenzor. Végsebesség határolás. (6km/h, 20km/h, 25km/h)

Terhelhetőség: 125 kg

Mit tartalmaz a doboz?   E-TWOW GT SL, intelligens töltő, magyar nyelvű használati utasítás, futurer jótállási jegy, a megszokott E-TWOW Premium Support garanciákkal.

 

Rendelhető eredeti tartozékok: Gyöngyvászon, kerekes hord táska, második töltő, telefontartó, töltőtartó gyöngyvászon táska, táskafül, vállpánt

 

Szerintünk a géniusz. 20 kg alatt nem akad versenytárs. Gyere és próbáld ki, hidd el csak utána…