E-TWOW Booster Plus S+

 

A Booster S+  egyedül hatótávban különböző, ugyanolyan  magas minőségű testvére a  legendás Booster V modellnek.

 

Prémium minőségű, ultrakönnyű elektromos roller, ami a városi közlekedéshez új utakat ad mindenki kezébe! Nincs többé dugó, sőt, nem lesz dugódíj sem! Kiválthatjuk vagy kiegészíthetjük vele a városi autózás jelentős részét, vagy akár a tömegközlekedést. De ha eddig kerékpároztunk, csak sosem mertük biciklinket felügyelet nélkül bárhol letenni, akkor is a roller a megoldás. Bárhová bevihető, bármilyen közlekedési eszközre felvihető! Összecsukni mindössze 3 másodperc. Nem kell dugóban ülni, parkolóhelyet keresni, parkolásért fizetni, néhány kilométeres gurulástól az egészen nagy városi túrákig tökéletes eszköz. Elképesztően költséghatékony, mindössze kb. 14-16 Ft egy teljes töltés! A nagyon kicsi súly miatt is különleges. Átgondolt tervezés, kiemelkedő minőség, jól kidolgozott részletek, hosszú élettartam, megbízható támogatás jellemzik. A kulcs adatok, amik a világ élvonalába emelik az E-TWOW rollereket: mindössze 11,3 kg súly, 35 km hatótáv egyetlen töltéssel, teljes gondozásmentesség, stabilitás, energia visszatermelés fékezéskor (KERS, pont ahogy például egy Tesla vagy bármelyik elektromos autó esetében). Nagyon kevés eszköz tudja ezt a technológiát, és még kevesebb amelyikben valóban hatékony. Nehezen találni a piacon ami akár csak hasonlóan gyorsan és kicsire csukható és nyitható lenne (a kormány szélessége is egyetlen mozdulattal összecsukható). Nem nagyon van gyártó aki megengedi a 125 kg terhelést(!) és nincs még egy amelyik rendelkezne az ehhez szükséges erővel (500W).
És hogy miért pont E-TWOW elektromos roller? Az első próba után érteni fogod! A futurertől vásárolt biztosan eredeti E-TWOW modellekre 3 év általános jótállás vonatkozik, korlátlan a motorra és 2 év vagy 4000 km az akkura. De ez egy Futurerest nem nagyon érint. Mert sok év múlva is megelégedettséggel fogod használni rollered. Alapáron beépített extrák, a teljesség igénye nélkül:
tempomat*(kivéve GT), fényszenzor, külső hőmérséklet szenzor, végsebesség limitálás, Ledes világítás elöl-hátul, féklámpa, kopásmentes KERS fék, százalékban kijelzett aktuális akku töltöttség, duda, stb.

Az E-TWOW azt javasolja, hogy csak hivatalos forgalmazótól vásárolj rollert, mert akkor biztos lehetsz benne, hogy mindig a legmagasabb színvonalú kiszolgálást, szakmai hozzáértést, kiemelkedő szervizt fogsz tapasztalni, így a biztosan eredeti, magas minőségű  E-TWOW rollered használata minden nap örömet fog okozni.

 

Részletes technikai specifikáció:

E-TWOW Booster Plus S+

Menetkész tömeg:    11.1 kg
Akkumulátor:     36V , 8,7 Ah Lithium ion  akku, Samsung cellákkal
Motor:    500W , DC Kefe nélküli kerékmotor az első kerékben (teljesen gondozásmentes)
Fogyasztás:   7,5 Wh/km
Egy töltéssel:    35 km (20km/h-val, 70kg-os terheléssel, 10km/h alatti szélben, nagyjából sík úton mérve)
Töltési idő:    3-3,5 óra
Töltő:    41,5V  3A
Technikai végsebesség:    36 km/h
Nyomaték maximum:   15 Nm
Hegymászási képesség:   25 fokos emelkedő
A váz anyaga:   speciális alumínium ötvözet
Méretek:    945 x 150 x 330 mm (összecsukva)  940 x 135 x 1160 mm (menetkész)
Kerekek:    200 mm szelep nélküli, – teljesen gondozás és defektmentes, elöl-hátul  speciális légkamrás gumik.
Lengéscsillapítás:    elöl-hátul rugós felfüggesztés, lengéscsillapítás
Fék:    energia visszanyerős fék elöl (KERS) és biztonsági vészfék hátul (teljesen gondozásmentes)   gyári féktáv:  6m/70kg/24km/h-
Kijelző/vezérlő egység:    pillanatnyi sebesség, akku töltöttség (%-ban),  hőmérséklet kijelzés, napi km számláló, összes megtett km, elektromos kürt,  LED lámpa, fényszenzor (ki/be kapcsolható az automatikus világítás igény szerint), sebességtartó automatika, tetszőleges sebességen tartja a rollert. Végsebesség határolás.

Terhelhetőség: 125 kg

Mit tartalmaz a doboz?   E-TWOW Booster Plus S+, intelligens töltő, magyar nyelvű használati utasítás, futurer jótállási jegy

 

Rendelhető eredeti tartozékok: Gyöngyvászon, kerekes hord táska, második töltő, telefontartó, töltőtartó gyöngyvászon táska, táskafül, vállpánt

 

Ha egy mindennapi, tartós de nem kifeszített, rettenetesen sok kilométeres, megbízható erős rollert keresel, az S+ a Te rollered!