Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

E-TWOW GT 2020 teszt és vélemény – VIDEO

E-TWOW GT 2020 teszt és vélemény – VIDEO

Mindig felmerül a kérdés, hogy melyik elektromos rollert válasszuk?

Xiaomi, Segway, esetleg noname kínai külföldi oldalakról? Mit kapunk vajon a pénzünkért. Kapunk-e támogatás, mi történik, ha hibás lesz a roller, mennyi ideig bírja az akkumulátor, vajon az 1-2 százezer forintért vásárolt roller 1 nyári kaland?

Elképzelhetetlen mennyiségű elektromos roller van a piacon manapság, abból kiválasztani a megfelelőt, mondhatni lehetetlen feladat. Persze ár alapján választ az ember első körben, aztán az "1 nyári kaland" után rájön, hogy talán mégis jobban utána kellett volna nézni. Alapjában véve ezt mondhatni lehetetlen kivédeni, mert nem tudjuk, hogy az adott rollert mennyit fogjuk használni. Arról nem beszélve, hogy valójában, az elektromos roller szezonális termék, de lényegében a 4-ből 3 évszakban teljesen jól használható.

A Futurer csapata szinte minden lehetőséget megad, hogy kitudd próbálni az adott rollert, akár hosszabb időre is.

Számít a menet teljesítmény, az élmény, a biztonság, a megbízhatóság és így tovább… Ezt egy teljesen random kínai modellnél meg nem mondjuk úgy, hogy nem álltunk rajta. Többek között erről is beszél Magyarósi Csaba a videójában, amiben részletesen mesél az E-TWOW GT 2020 élményéről, és arról hogy elektromos rollerrel közlekedni mekkora élmény és szabadság. Mindenképp nézd meg!


Tartalomhoz tartozó címkék: gazdaságos