Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

 

Csak a Futurertől (és hivatalosan szerződött partnereinktől vásárolt rollerek esetén):

E-TWOW Premium Support 

(Nem tévesztendő össze az alap gyári garanciával, vagy a törvényileg előírt kötelező jótállási idővel.)

A mai világban jóformán minden technikai kütyünek, járműnek, bringának és persze elektromos rollernek is szüksége van szervizre, olyan támogatásra, ahol információt kapunk, vagy megtudjuk javítani a szeretett járgányunkat.

Az E-TWOW egy prémium termék, a „felső kategória”. Az ember ebben a kategóriában már elvár egy olyan támogatást, amire azt mondja “Ez igen!”. Ezt mi itt a Futurernél is nagyon jól tudjuk, így ehhez mérten alakítottuk ki a Prémium szervizünket is, amit minden Vásárlónk alanyi jogon megkap!

Mit tartalmaz a E-TWOW Premium Support (Futurer) ?

  • sok éve 3 év vázgaranciát, még abból az időből amikor mindenki 1 évvel nyomult
  • Korlátlan motor garanciát, a „limited lifetime” azt jelenti, ha nem meríted vízbe és nem megy át rajta a traktor, akkor bármikor visszahozhatod, ingyenesen javítjuk
  • 3 év általános jótállást minden új E-TWOW felnőtt elektromos rollerünkre
  • 2 év vagy 4000 km akkumulátor jótállást, szükség esetén azonnali cserével is
  • Garantáltan EU piacra szánt, „tiszta” E-TWOW rollereket
  • Azonnali, megvárható javítást budapesti szervizünkben (időpont előre foglalása szükséges)
  • Kérésedre csere rollert biztosítunk, ha az előző pont mégsem jön össze
  • Minden E-TWOW tapasztalatunk amit 2014 óta összegyűjtöttünk
  • A hét minden napján 0-24-ben hívható, valós és azonnali szakmai támogatást. Telefonszámunk: +36209688349

Miért fontos a fenti prémium garancia avagy szerviz? 

Tegyük fel, hogy megvásárolunk egy népszerű, márkásnak gondolt rollert, egy még népszerűbb online webshopban. A webshop mondjuk nem hivatalos viszonteladó, mert mi spórolni szeretnénk és ott vásároljuk meg, ahol jobbnak tűnik az ár. A rollert gyorsan megkaptuk, hozzá tartozó 1-2-3 év garanciával (van olyan roller amire még ennél is kevesebb van, figyeljünk oda!) ez idáig boldog tulajdonosok vagyunk.

Szeretett elektromos rollerünket használjuk már két hete, de valamiért az egyik fontos alkatrész, tegyük fel hogy pont az akkumulátor hibás lesz. A roller effektíve használhatatlan, felhívjuk a népszerű online webshopot, ők azt mondják hozzuk be, kiküldik a gyártóhoz, és akkor természetesen megjavítják.

Ilyenkor kezdődik a kálváriánk, ami több héten át tartó elektromos roller nélküliségbe torkollik, mivel a webshop első körben összegyűjti a hibás termékeket (nyilván olcsóbb a szállítás), kiszállítja a gyártóhoz, a gyártó teszteli, majd megjavítja, szintén kötegelve vissza szállítja. Ez alaphangon 2-től 6 hétig terjed, és ezzel jóformán a nyarunk 1 harmadát kénytelenek vagyunk roller nélkül élni.

Miben jobb akkor a Futurer Prémium garanciája?

Jelenleg a cégünk az egyetlen hivatalos magyarországi “Authorized Dealer” az E-TWOW márkánál, ami azt jelenti, hogy a gyártóval sokkal “mélyebb” kapcsolatot ápolunk mint bármelyik más elektromos rollert áruló bolt. Mi jóformán napi szinten beszélünk velük, tudunk az általános hibákról, és persze sokkal több tapasztalattal rendelkezünk, mint a “népszerű webshop”.

A Prémium garancia és szerviz nálunk azt jelenti, hogy 1 órán belül cseréljük a hibás alkatrészed. 0-24-ben a hét minden napján elérhetőek vagyunk, és ha az első mégsem sikerülne, akkor kérésedre erre az időszakra csere rollert adunk neked, hogy továbbra is boldog tulajdonos legyél!

Tapasztalataink szerint ez jóformán “minden pénzt megér” az ügyfeleink számára, nem véletlen, hogy érdemes hivatalos viszonteladótól vásárolni az elektromos rollert, (ez más műszaki termékeknél is melegen ajánlott) és az már csak hab a tortán, hogy az E-TWOW márka a felső kategóriát képviseli, csak úgy nem fog elromlani alattunk. :)

Kapcsolat

Kérdésed van? Hívj minket a +36 20 968 8349 telefonszámon.
Kipróbálnád? Természetesen! Keress minket a 
service@e-twow.hu email címen.
Vásárolnál, nézz körül a webshopunkban!

 

 

 

 

https://futurer.hu/custom/futurer/image/data/3-Hasznalati_utasitas-original_E-TWOW_ketoldalas_A5_20211021.pdf