Barion Pixel

E-TWOW elektromos roller és szerviz

Szervizes kollégáink a közel évtizedes tapasztalatikkal, a lehető leggyorsabban és költségkímélően szervizelik az E-TWOW elektromos rollereket!

Miért válaszd az E-TWOW Prémium szervizt?

A hitvallásunk, hogy olyan szervizt biztosítsunk mindenkinek, amilyet mi magunk is szeretnénk kapni ha vásárolunk valahol valamit. Ezt még „megfejeljük” egyfajta mobilitás garanciával. Mit is jelent ez? Ha kérésedre nem sikerül a garanciás rollered „megvárósra” megcsinálni, csak kérned kell és  ingyenesen csere rollert biztosítunk a javítás idejére. Összességében ez arról szól, hogy mindig mobilis tudj maradni. Ha ráépítetted a közlekedésed a rollerre – mikromobilitásra, akkor egy E-TWOW mindig rendelkezésedre fog állni! Hisszük, hogy a jó szervizhez hozzáértő csapat, stabil alkatrész ellátó vonalak, helyi alkatrész raktár és nem utolsós sorban a termék szeretete kell. Ha valamelyik hiányzik, a rendszer azonnal akadozni kezd. Ezért cégünk megalapítása óta mindent megteszünk, hogy aki E-TWOW rollert vásárol, az kiemelkedő támogatásban részesüljön.

0/24-ben elérhető telefonos szakmai támogatást nyújtunk, ha úgy tetszik speciális ügyfélszolgálatot, mert hisszük, hogy az élet sosem áll meg, ha segítségre van szükséged, sosem vagy egyedül.”

Vásárold meg tőlünk a hivatalos viszonteladótól, és kapd meg automatikusan az E-TWOW prémium szervizt és garanciát!

A tőlünk bármikor vásárolt E-TWOW modellekre Magyarországon a FUTURER Elektromos Rollerek megalapítása óta (2014 június) szélesebb körű garancia tartozott és tartozik, mint bárhol máshol a világon. Már nagyon hamar 3 év vázgaranciát adtunk a sima 1 év helyett, sok éve korlátlan a motor garanciánk, és valljuk be a 2 év vagy 4000 km-es akku garancia sem általános rollerek esetében. (Ha nyitott szemmel jársz, ma is könnyen találhatsz olyan céget aki mindössze fél vagy egy év garanciát ad az akkura. A következtetést, hogy vajon mi következik ebből Rád bízzuk..)

A fentiek ma is igazak, a világ annyiban felzárkózott hozzánk, hogy immár törvényileg 3 év ebben az árkategóriában az alap garancia. 

 

Nem nálunk vásárolt rollerek esetén is gyorsan javítjuk az E-TWOW rolleredet!

Természetesen a bárhol bármikor vásárolt E-TWOW elektromos rollerekkel kapcsolatban is szeretettel látunk szervizünkben, hogy a lehető leggyorsabb és legmagasabb szintű fizetős szerviz szolgáltatást nyújthassuk.

Kapcsolat

Gyere be hozzánk!

Budapest, Lechner Ödön fasor 1, 1095

Hívj minket!

‭+36 20 968 8349

Nyitva tartási idő

A bemutató termünk nyitva van az alábbiak szerint. Gyere el és próbáld ki a rollereinket, vagy csak tedd fel esetleges kérdéseid a rollerezéssel, mikromobilitási lehetőségekkel kapcsolatban!
Hétfőtől–péntekig: 12:00–19:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

Kapcsolat

Email címünk: service@e-twow.hu

Írj nekünk!