Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Környezetvédelem

Számunkra fontos a környezetünk védelme. 

Arra bíztatunk, hogy Neked is legyen az!

 

A fenntarthatóság szívügyünk. Hisszük, hogy ez olyasmi, amivel nem csupán „foglalkozni kell”. Ez olyasmi, ami köré kell építeni mindent amit teszünk, a döntéseinket, a befektetéseinket, terveinket mindent. Mert csak így van értelme. Csak így fog működni.

Bolygónk mára egyértelmű és egyre erősebb jelzéseket küld, hogy a „mindenből van bőven elég” kora lejárt. Változtatnunk kell a hozzáállásunkon és ez nem csak a közlekedésre igaz. Igaz ez a víz pazarlásra, az élelmiszer pazarlásra, és általában az energia pazarlásra is. Hiszem, hogy aki tudatosan él nagyon sokat tud tenni, hogy 50-100 év múlva is élhető maradjon a Földünk.

Igen ám, de mit is teszünk mi?

Az E-TWOW elkötelezett, hogy csak olyan termékeket gyártson amik nem tartalmzanak „nem javítható” részeket. Miért is jó ez? Neked azért jó ha E-TWOW rollert vásárolsz, mert sosem kerülsz szembe azzal a sokat hallott válasszal hogy „nem javítható”. Az E-TWOW rollerek gyakorlatilag a végtelenségig javíthatóak, ma is használatban tudják tartani rollereiket akik 2015-16-ban vásároltak maguknak E-TWOW-t. A Földnek azért jó, mert nem dobsz ki 1-2 évente egy használhatatlanná vált rollert, benne drága nehézfémekkel, rengeteg befektettett gyártási energiával, vízzel, stb. Egyszóval egy tartós termék általánosságban is sokkal jobban környezetbarát, mint egy annak mondott szipi szupi új, ami valójában hamar tönkremegy és szemétté válik, mivel a tervezése, az alkatrész utánpótlása, szervize nem átgondolt. Mi ezt gondoljuk a legfontosabb dolognak, amivel az elektromos rollerezés E-TWOW elektromos rollerrel az egyik, ha nem a legkörnyezetbarátabb módja a gépi erővel történő A-ból B-be jutásnak. Válaszd Te is ezt a módját környezetünk hatékony védelmének.

Az E-TWOW Magyarország természetesen minden másban is a lehetséges legtöbbet igyekszik megtenni. Az, hogy a világításunkat minden helyen a lehető leghamarabb LED-re cseréltük szerintem természetes. Az, hogy a rollerek tisztításához teljesen lebomló tisztítószert használunk, szerintem természetes. Az, hogy energiagazdálkodásunkat néhány okoseszközzel optimalizáltuk egyértelműen mindenkinek jó.  Az, hogy szuper, műanyag és aluminium mentes ESE Pod technológiás kávéval kínálunk és mi is azt fogyasztjuk szerintem természetes. Az hogy ha hozzánk betérsz, egy üveg kancsóból kínálunk vízzel üvegpohárban, szintén olyasmi ami nem generál műanyag flakonokat, és mégsem marad szomjas senki.

A fentiekből látszik, hogy mi nem abban hiszünk, hogy vegyünk CO2 kvótát és le van tudva a „környezetvédelem”. Mi egy olyan eszközt adunk a kezedbe amivel a következő években sok száz tonna CO2 kibocsátást tudsz megspórolni, mert imádni fogod E-TWOW rollered, és emiatt ahová csak teheted ezzel fogsz menni, az autót pedig a parkolóban hagyod. Nem hiszed? Gyere és próbáld ki, tegyél bennünket próbára!

 

Üdvözöl: Róth Csaba (az alapE-TWOW)