Az innováció az a sarokkő amire az E-TWOW alapvetően épült. A célunk sosem az volt hogy építsünk egy tökéletes, “örök” terméket, sokkal inkább az, hogy a folyamatos a fejlesztés és innováció legyen ami a termékeinket meghatározza. Ez a vágy vezérel bennünket, hogy innovációink során mindenképpen élvonalbeli technológiákat vegyünk alapul, a régi utakat néha elhagyva, de határozottan haladva egy jól meghatározott cél felé, hogy a városi közlekedés egy új jövőjét hozhassuk el. Álljon itt csak néhány az elmúlt évek eredményeiből:

  • Mi voltunk az első cég, aki első-kerék hajtást alkalmazott elektromos rollerben.
  • Mi voltunk az első cég, aki KERS (Kinetic Enegry Recovery System- mozgási energia visszanyerés) technológiát és ezzel együtt mágneses féket alkalmazott egy elektromos rollerben. Az E-TWOW első ilyen fejlesztését megelőzően a KERS csak Forma 1-es autókban volt használatos.
  • Mi voltunk az első cég, aki egyedi, kommunikációs vezérlő blokkot alkalmazott, ami egyben oldja meg a gyorsítás, fékezés vezérlését, világítást és egyben az összes fontos adatot kijelzi, (környezeti hőmérséklet, akku töltöttségének százalékos kijelzése, TRIP és ODO értékek, stb. ) mindezt egyetlen egységben, jól áttekinthetően, és egyszerű kezelhetőséggel. (UHBI)
  • Miénk a világrekord a legkisebb energiafelhasználást produkáló elektromos eszköz illetve ennek megvalósított tömegtermelése kapcsán. (75 kg terhelésre számítva mindössze 6,15 W/h)
  • A 2013-as évben mi gyártottuk a legkönnyebb elektromos rollert a világon, mindössze 9,8 kg volt. (Ha valakit érdekel a rollerből működő példány megtekinthető és kipróbálható.)
  • Összesen több mint 50 saját szabadalommal rendelkezünk az E-TWOW elektromos roller gyártása kapcsán.

Az elektromos roller gyártás során a kínai gyárunkban használt élvonalbeli technológiáink, gyártási eljárásaink kiemelkedőek még távol keleti viszonylatban  is.  Európában Romániában található főhadiszállásunk, a teljes európai logisztika, szerviz és értékesítés itt központosul.

Az elektromos roller piac vezető helyét elérve nekiláttunk a leggazdaságosabb roller megosztó fejlesztésének. Két fejlesztő központunkban, Kínában és Európában párhuzamosan zajlik a kölcsönzőhöz szükséges szoftverek és hardverek fejlesztése. A legfejlettebb technológiákat használva okos akkumulátorokat fejlesztünk vezeték nélküli töltési képességgel, IOT és GPS applikációkat mindkét mobil platformra.

Európai kutatás-fejlesztési központunk szintén elöl jár a kis és nagy teljesítményű EV elektromos autó töltő állomások fejlesztésben.

Author mbx39517

More posts by mbx39517