Barion Pixel

E-TWOW GT SL – Grafitszürke

469 900 Ft

E-TWOW GT SL. A GT sorozat immár negyedik generációs tagja. Az első generáció 2019-es megjelenésekor mindenki ilyet akart. Mai napig olyamsit tud, amit sokszor az 5-10 kilóval nehezebb rollerek is csak ugatnak. A roller mindössze 13,2 kg, súlya ellenére 125 kg a teherbírása és a 20 kiló alatti rollereket megszégyenítő ereje van. Ha több vagy mint 80-90 kiló, ha szereted a dinamizmust, ha hegytetőn laksz, akkor a GT SL a kedvenc rollered lesz! Úgy kompakt, hogy közben bőven mindnet tud amire a városi közlekedéshez szükséged lesz. Ereje, sebessége magáért beszél.

Készleten | Vedd át azonnal, vagy várhatóan másnapi kiszállítással!

Loading...

Leírás

Többen mondták már, hogy az E-TWOW GT mára egy valódi legenda. Próbáld ki Te is!

Az E-TWOW rollerek egyik nagy előnye, hogy praktikusan, nagyon kicsire összecsukhatóak. Nem csak a rollerek nyaka, de markolataik is lehajthatóak, így ha hibrid közlekedéshez használod, pl vonatra szállsz, sem lóg ki az ülésed alól. A GT SL hatótávja 40 km egyetlen töltéssel, de ha napközben van 4 órád újratölteni, akkor már több mint elég km-t tudsz naponta rollerezni. A GT SL ereje 110 kilós terheléssel is felvisz a Gellérthegyre, első hátsó rugózása, légcellás kerekei pedig biztosítják Neked a jól megszokott E-TWOW gondozásmentességet, kényelmet.

A E-TWOW GT szerintünk az erő, sebesség, súly, hatótáv, terhelhetőség, praktikusság, gondozásmentesség olyan zseniális elegyét nyújtja, aminek nagyon nehéz ellenállni. Szerintünk ne állj ellen! Gyere el és menj egy kört a GT-vel, hogy értsd miért rajongunk érte ennyire!

Sokan nem tudják, ez E-TWOW 2011 óta fejleszt és 2013 óta gyárt elektromos rollereket. Az, hogy rollereink 9. generációsak, az, hogy ezt a rollert nem hobbieszköznek hanem közlekedési eszköznek fejlesztjük a garancia arra, hogy egy jól használható praktikus eszközzel közlekedhetsz, ami nem hagy cserben, és minden nap örömet okoz a használata. Már sokan mondták nekünk, hogy ez megéri. Kipróbálod?

Technikai adatok

TELJESÍTMÉNYE: 700 W
MOTOR TÍPUS: DC kefe nélküli kerékagymotor az első kerékben (teljesen gondozásmentes)
HATÓTÁV: 40 km (20km/h-val, 70kg-os terheléssel, 10km/h alatti szélben, sík úton mérve)
VÉGSEBESSÉG: 40 km/h (gyári beállítás 35km/h, kérésedre 40km/h)
TERHELHETŐSÉG: 125 kg
MENETKÉSZ TÖMEG: 13.2 kg
AKKUMULÁTOR FESZÜLTSÉGE: 48 V
AKKUMULÁTOR KAPACITÁSA: 7.8 Ah
AKKUMULÁTOR TÍPUSA: E-TWOW Lithium Ion

HEGYMÁSZÁSI KÉPESSÉG: 45 %
AKKUMULÁTOR GARANCIA: 2 év vagy 4000 km
MOTORGARANCIA: korlátlan
VÁZ GARANCIA: 3 év
TÖLTŐ: 54,6V 3A
TÖLTÉSI IDŐ: 4 óra
FOGYASZTÁS: 7.7 Wh/km
VÁZ ANYAGA: Aluminium ötvözet
MÉRET MENETKÉSZEN: 1132 x 1075 x 382 mm
MÉRET ÖSSZECSUKVA: 1060 x 324 x 150 mm
SZÍN: Matt Fekete
VÍZ ÉS PORÁLLÓSÁG: IP54