Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elektromos roller tesztelés

tesztelj elektromos rollert

Gyere és próbáld ki Te is!

Ne higgy senkinek!

 

Gyere be hozzánk és próbáld ki elektromos rollereinket (díjmentesen), hogy valódi tapasztalat alapján tudd kiválasztani a számodra legmegfelelőbb elektromos rollert. 

 

Helyszín: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 1. (E-TWOW Store Budapest)

Hétfőtől péntekig 12:00 és 19:00 között várunk!

Elérhetőség: +3620 968 8349   service@e-twow.hu

Időtartam: 10-40 perc
 

 

 

Kedves Érdeklődő!

10. éve ingyenes lehetőséget biztosítunk termékeink kipróbálására, mert hisszük, hogy az élmény mindenkit magával ragad. Számunkra a legfontosabb, hogy aki tőlünk rollert vásárol, az a jövőben is maximálisan elégedett legyen vele. Ezt úgy szeretnénk  elérni, hogy nem csak beszélünk róla, hanem a gyakorlatban is megtapasztalható eszközeink működése, praktikuma, vezetési élménye. Ezeken felül pedig ugyanott megtalálható valódi szervizünk is, hogy biztos lehess benne, ha egyszer az E-TWOW-t választod, rajtunk nem múlik, mindig lesz működő rollered.

 

A próbalehetőség központi helyszíne 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 1. alatt található. (E-TWOW Store Budapest, régi nevén FUTURER Tesztpont, Szervizpont, Átvevőpont.)

A próba menete, hogy rövid technikai ismertetés, az esetleges kérdések átbeszélése után lehetőséged van a választott rollert, bringát vagy robogót utcai körülmények között is kipróbálni, működését, erejét, rugózását, műszaki finomságait első kézből megtapasztalni.

Szükség esetén elkérhetünk pár adatot a teszteléshez, kérjük legyen Nálad fényképes igazolvány.

 

A próba időtartama kb. 10-40 perc.

Szeretettel (és kávéval) várunk!

 

Számunkra fontos Vevőink elégedettsége.

 

 

Kérjük, ha elektromos rollereinkkel vagy weboldalunkkal kapcsolatban észrevételed, ötleted van, oszd meg velünk az office@e-twow.hu e-mail címen!