E-TWOW Booster ES

Praktikum és erő mesteri keveréke.

 

Minden E-TWOW elöl hátul rugózik! Ez nálunk alap 2013 óta.

 
 

Összecsukott állapotban mindenhol csomagnak számít! Ha muszáj, tömegközlekedj vele!

 

GT váz vs Booster váz

E-TWOW Booster ES

 

Valószínűleg a leggazdaságosabb nem emberi erővel hajtott jármű a történelemben! Mindössze 6,15-7,7 Wh/km!  500 W-os teljesítményéhez meglepően kis súly 11.6 kg és igazán meglepő menetteljesítmények társulnak. Prémium minőség. Aki tud jobb rollert, kérjük mondja el nekünk is! (Persze a GT, de van akinek az már tényleg feleslegesen túl erős és gyors…)

Igazán könnyű felnőtt  elektromos roller, ami a városi közlekedéshez új utakat ad mindenki kezébe! Nincs többé dugó, sőt, nem lesz dugódíj sem! Kiválthatjuk vagy kiegészíthetjük vele a városi autózás jelentős részét, vagy akár a tömegközlekedést.  De ha eddig kerékpároztunk, csak nem szívesen hagyjuk felügyelet nélkül bárhol, akkor is a roller a jó megoldás. A Booster bárhová bevihető, bármilyen közlekedési eszközre felvihető! Összecsukni mindössze 3 másodperc. Nem kell dugóban ülni, parkolóhelyet keresni, parkolásért fizetni, néhány kilométeres gurulástól az egészen nagy városi túrákig tökéletes eszköz a  E-TWOW Booster ES elektromos roller. Elképesztően költséghatékony, mindössze kb. 15 Ft egy teljes töltés! Átgondolt tervezés, kiemelkedő minőség, jól kidolgozott részletek, hosszú élettartam, megbízható támogatás jellemzik. A kulcs adatok, amik méltán a világ élvonalába emelik: mindössze 11.6kg súly,  110kg-os garantált terhelhetőség,  30km valós hatótáv egyetlen töltéssel, (70kg; 20km/h) teljes gondozásmentesség, stabilitás, energia visszatermelés fékezéskor (KERS, pont ahogy például egy Tesla vagy bármelyik elektromos autó esetében). Nagyon kevés eszköz tudja ezt a technológiát, és még kevesebb amelyikben valóban hatékony. Az E-TWOW Booster  modellek immár a praktikum olyan magas fokát képviselik, hogy nehezen találni a piacon ami akár csak hasonlóan gyorsan és kicsire csukható és nyitható lenne (a kormány szélessége is egyetlen mozdulattal összecsukható). A roller speciális aluminium váza hátrakötött kézzel nagybiztonsággal tudja a folyamatos a 110 kg körüli terhelést és nem nagyon van amelyik rendelkezne az ehhez szükséges erővel is.
És hogy miért pont E-TWOW Elektromos Roller? Az első próba után érteni fogod! Ezen eredeti, futurer által forgalmazott E-TWOW modellekre általános 3 év jótállás vonatkozik, korlátlan a motorra. (Az akkura 2 év vagy 4000km) De ez egy Futurerest nem nagyon érint. Mert sok év múlva is megelégedettséggel fogod használni. Alapáron beépített extrák, a teljesség igénye nélkül:
külső hőmérséklet szenzor, végsebesség limitálás, ledes világítás elöl-hátul, féklámpa, mágneses elvű kopásmentes és egyben energiát visszatermelő fék(KERS), százalékban kijelzett aktuális akku töltöttség, duda, napi km számláló, hybrid mód, bluetooth kapcsolat stb.

Az E-TWOW azt javasolja, hogy csak hivatalos forgalmazótól vásárolj rollert, mert akkor biztos lehetsz benne, hogy mindig a legmagasabb színvonalú kiszolgálást, szakmai hozzáértést, kiemelkedő szervizt fogsz tapasztalni, így a biztosan eredeti, magas minőségű  E-TWOW rollered használata minden nap örömet fog okozni.

 

Részletes technikai specifikáció:

E-TWOW Booster ES

Menetkész tömeg:    11,6kg
Akkumulátor:     36V , 7,8Ah E-TWOW lithium ion akku
Motor:    500W , DC Kefe nélküli kerékmotor az első kerékben (teljesen gondozásmentes)
Fogyasztás:  6,15-7,7 Wh/km
Egy töltéssel:    30 km (20km/h-val, 70kg-os terheléssel, 10km/h alatti szélben, sík úton mérve)(velencei tókörön 80kg-al 31km-t mértünk)
Töltési idő:    3 óra
Töltő:    41,5V  3A
Technikai végsebesség:    30 km/h (beállítható limitek: L1 6km/h, L2 15km/h, L3 25km/h, L4 30km/h)
Nyomaték maximum:   15 Nm
Hegymászási képesség:   20 fokos emelkedő (39%)
A váz anyaga:   speciális aluminium ötvözet
Méretek:    945 x 150 x 330 mm (öszecsukva)  940 x 135 x 1160 mm (menetkész)
Kerekek:    200 mm szelep nélküli, – teljesen gondozás és defektmentes, elöl-hátul  speciális légkamrás gumik.
Lengéscsillapítás:    elöl-hátul rugós felfüggesztés, lengéscsillapítás
Fék:    energia visszanyerős fék elöl (KERS) és biztonsági vészfék hátul (teljesen gondozásmentes)   gyári féktáv:  6m/70kg/24km/h-
Kijelző/vezérlő egység:    pillanatnyi sebesség, akku töltöttség (%-ban),  hőmérséklet kijelzés, napi km számláló, összes megtett km, elektromos kürt,  LED lámpa, végsebesség határolás, induláskori feszültség mérés

Terhelhetőség: 110 kg

Mit tartalmaz a doboz?   E-TWOW Booster ES, intelligens töltő, magyar nyelvű használati utasítás, futurer jótállási jegy

 

Rendelhető eredeti tartozékok: Gyöngyvászon, kerekes hord táska, második töltő, telefontartó, töltőtartó gyöngyvászon táska, táskafül, vállpánt

 

Aki tud jobb rollert 15-16 kg alatt, nyugodtan hívjon fel és mondja el melyik az!