Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bérlés

 

Vidd el nyaralni!

Megítélésünk szerint az E-TWOW rollerek magas fokú praktikuma, megbízhatósága,  kiemelkedő terhelhetősége, kiemelkedő ereje és alacsony súlya alkalmasak arra, hogy ha például nyaralni mész ne gyalogosan járd a városokat, hanem az elektromos rollerek szabadságával sokkal több mindent megnézhess, átélhess. Kétféle roller kölcsönözhető, lehetőség szerint mindig a legújabb szériákból, (jelenleg a Booster S+ és a GT SL) így aki vásárlási szándékkal kölcsönöz és otthoni körülmények között szeretné kipróbálni az meg tudja tenni. (pl. ha valaki két napra kölcsönöz és utána 2 héten belül vásárolni szeretne, akkor a két nap kölcsönzési díját természetesen beleszámoljuk a roller árába)

Gyakori szituáció az is, hogy valaki vásárolt egy rollert, nagyon szereti és például nyaralni a család többi tagjának átmenetileg szeretne rollert.

E-TWOW Easy Rental

Aktuális kölcsönzési díjak:

A kölcsönzéshez szükséges dolgok:

Szükségünk lesz pár adatra, egy fényképes igazolványt és lakcímkártyát kérjük mindenképp hozz magaddal, illetve roller kölcsönzésekor a kölcsönzési díjat és a letéti díjat is előre kell kifizetned. (a teljes folyamat egyszerűsége kedvéért ez esetben készpénzben) A rollerek átvétele és visszaadása az E-TWOW márkaboltban a 1095 Budapest Lechner Ödön fasor 1. szám alatt, nyitva tartási időben tud megtörténni!

Igyekszünk minden igényt kiszolgálni, de a nagy érdeklődés miatt nem biztos hogy mindig tudunk adni rollert, ezért ha tudod kérjük jó előre jelezd kölcsönzési szándékodat, (emailben vagy telefonon)  így biztosítva a rollerek elérhetőségét. Természetesen mód van több roller egyszerre való kikölcsönzésére, ebben az esetben is a fenti táblázat számai érvényesek.

Bármilyen kérdéssel keress bennünket bizalommal!

 

Bérleti szerződés szabályzat:

 

1./ A Bérbeadó bérbe adja a kizárólagos tulajdonában álló E-TWOW ………………………………………… típusú, ………………………………………………….. gyári számú, …………………………………………………. színű elektromos rollert, mely ………………………………… km-t futott, ……………………………………………., azaz ……………………………………………………………….. FT értékben. Átadott tartozékok: gyári töltő, ………………………………………………………………………………………………………………………………………… . 

2./ A Bérlő bérbe veszi az első pontban megjelölt ingóságot.

3./ A Bérbeadó az ingóság per-, igény- és tehermentességéért szavatosságot vállal, továbbá kijelenti, hogy a jármű tulajdonjogával szabadon és kizárólagosan rendelkezik.

4./ A Bérbeadó tájékoztatta a Bérlőt a jármű műszaki állapotáról és esetleges sérüléseiről.

5./ A szerződés hatályba lépése: ………………………………………………

A bérleti szerződés időtartama napokban megadva: ………………………………………………

A visszaadás napja: ………………………………………………

A kaució összege: ………………………………………………

A bérlet díja: ………………………………………………

A késedelmes visszaadás esetén a felár naponta: ………………………………………………

6./ A Bérlő köteles minden jogszabályt, hatósági előírást és a közlekedési szabályokat (KRESZ) betartani. A Bérlő köteles a gépjárművet a használati-kezelési útmutató szerinti gondossággal használni, kezelni és megóvni. Ennek be nem tartásából származó minden felmerülő kárért teljes anyagi felelősséggel tartozik. A Bérbeadó semmilyen módon nem felelős a Bérlő és utasai testi épségéért, valamint egy esetleges baleset miatt bekövetkezett sérülésekért. A szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. szabályai az irányadók.

7./ E szerződés kettő példányban készült, melyet a Szerződő Felek mint akaratukkal mindenben megegyezőt aláírásukkal megerősítenek. A szerződés melléklete a Bérlő személyazonosságát igazoló okmányok másolata.