Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

 

Céljaink:

Nem kívánunk a konkurenciák közötti árversenyben részt venni! Nem tudunk és őszintén szólva nem is akarunk a legolcsóbb megoldás lenni...
Egy stabil, hosszútávon jól működő vállalkozásnak és szolgáltatásnak költségei vannak! Mi pedig nem szeretnénk, ha az olcsóság a szolgáltatási színvonalunk rovására menne, így legfőbb szándékunk, hogy korrekt közepes árszínvonalon megbízható és igényes szolgáltatást nyújtsunk Ügyfeleinknek! Azt gondoljuk mindenkinek fontos, hogy ha 3-4 év múlva kell egy csavar a rolleréhez, legyen kihez fordulni, aki 2 perc alatt megoldja.

 

..és amiben hiszünk:

Álljon itt a cikk, amely gondolatok mentén 2014-ben elindítottuk a Futurert. Az irányok azóta sem változtak, a szereplő több lett, sokan gondolják, hogy rollert biztosan sokan vesznek és megcsinálják a világ üzletét. Igen ám de a roller nem zsemle, amit eladunk és utána soha nem látjuk többet….

 

„Régóta szerettünk volna létrehozni valamit, ami picit talán változtat a világon. Talán. Egy egész keveset.

Körbe nézve láthatjuk, hogy sok-sok ember hatalmas emberi- és gazdasági erőfeszítése ellenére, energiánk fő forrása továbbra is az olaj és a szén. Az érintettek nem akarják észrevenni, hogy ezzel lassan, de biztosan romba döntenek / döntünk valamit, amit nem lehet helyre hozni. Fajok halnak ki, életterek tűnnek el, és most már jól látszik, hogy a klímaváltozás -ezzel együtt az aszályok, szélsőséges időjárási jelenségek- az emberi civilizációra is komoly csapást mérnek.  Már a mi életünkben is. A hatás pedig csak fokozódik, és ki tudja, hol van a vége. Ezért, ez ellen szeretnénk valamit tenni.

Mit tehet az ember: kevesebb áramot és vizet használ? Vagy legalábbis optimalizál? Esetleg olyan termékeket vásárol, amik kevésbé terhelik a környezetet? Pontosan! Nem kell feltétlenül környezetszennyező járműveket használni! Ami a közlekedést illeti, több lehetőség közül választhatunk: sétálhatunk, kerékpározhatunk, igénybe vehetjük a  tömegközlekedési járműveket. Környezetbarát módon autózhatunk. Mert a közlekedés a probléma egyik fő oka, és a számok is egyértelműen ezt támasztják alá.

Tehát a kérdés: rendelkezésünkre állnak-e azok az eszközök, amikkel a szennyezést, a zajt, a “túl nagy ár” -at képesek vagyunk ésszerű szintre redukálni? Nem élhetünk az erdőben a fán, bogyókon, pedig akkor valóban nulla lenne a szennyezés. De használhatunk olyan közlekedési eszközöket, amik a technológia mai állása szerint a legfejlettebbek, és talán a legkevésbé ártanak bolygónknak. Mert álszentség lenne azt állítani, hogy egy Lithium-Ion akkumulátor előállításának, szállításának nincsenek negatív hatásai. De mégiscsak a jelenlegi egyetlen ésszerű forma, ahogyan az elektromosságot tárolni tudjuk, vagy adott esetben magunkkal tudjuk vinni. A hagyományos akkumulátorokból jóval több kell, ha az élettartamra kiszámoljuk. Ólom és sav. Szerintem mindenki egyetért azzal, hogy ha már akkumulátor, akkor a legfejlettebb.

Létezik olyan közlekedési eszköz, amely nem bocsát ki egyáltalán káros anyagokat, zajt? Létezik. Elektromos autók, és elektromos városi eszközök, mint troli, metró, villamos, vonatok, seprű. De csak próbáljunk meg egy induló busz mögött levegőt venni…

Így el is érkeztünk az egyéb alternatívákhoz, ami miatt ez az egész projekt megszületett. Ugyanis 2013-ban történt valami a világban. Át billent a mérleg, és olyan eszközök innovációja, fejlesztése, gyártása indult meg, amik az egyéni városi közlekedés forradalmát fogják elhozni nagyon-nagyon rövid időn belül.(*update 2020-ban már nagyon egyértelműnek tűnik, hogy nem csak az új elektromos eszközök amikről érdemes beszélni, de a világ autógyártása is elektromos forradalmat él át) A tömeggyártással pedig lassan elérkeztek egy már tolerálható árszintre, ami már valóban sok embert késztet gondolkodásra és cselekvésre. Mert a gondolkodó ember próbál változtatni azon, ami nem jó. Márpedig a városaink levegője egyértelműen nem az. Mondhatjuk, hogy más többet szennyez, mint mi. Persze. De ettől még mi is ott élünk és a felelősségünk sem kevesebb.

Amikor először láttam a rollert, amely mindössze 9,9 kg, valóban 3 másodperc összecsukni, és akár 30 km-re is elvisz embereket, akkor azt mondtam magamnak: Végre!!!  Végre létezik egy olyan eszköz, ami nem úgy környezetbarát, hogy közben használhatatlanul -de legalábbis fájdalmasan-  nehéz, hogy közben nem kell évente akkut cserélgetni, hogy végre nem kell pumpával, lánckenő olajjal, ékszíj ápolással bajlódni, végre létezik egy eszköz, ami a vas helyett alumínium ötvözetet használ, ahogy az az autóipar innovatív szegmenseiben is egyre elterjedtebb.

Szóval: igen, nem régen ugyan, de léteznek már az eszközök, amik át tudják venni a városban az emberek környezetbarát módon való mozgatását, nem csak 2-3 de akár 25-30 km-es távokban is, napi rendszerességgel, éveken át. (*Frissítés. 50 de akár 100 km is lehetséges immár egyetlen töltéssel) Valóban gondozás mentesen, ahogyan azt a 21. századi ember kimondva- kimondatlanul, de elvárja. Fékezéskor drága energiát visszatermelve az akkukba. Gondoljunk bele… a mágnesfék mikorra fog elkopni??? :)  (*KERS. Az E-TWOW 2013 óta alkalmazza ezt az egyszerű, messzemenőkig energiahatékony és ezzel környezetbarát technológiát) Ezek az eszközök már nem mozgatnak felesleges súlyokat az ember súlya mellett. Sem egy autó 1,5 tonnás extra tömegét, sem egy robogó 40-70 kg-os szintén extra tömegét. Csak amennyit valóban muszáj. Azt viszont játszi könnyedséggel, olyan iramban (30-36-40 km/h), ami városban komoly sebességnek számít. Nem utolsó sorban a dugókat is kikerülhetjük vele.

Tehát ez a mi igazi küldetésünk. Hogy olyan eszközöket adjunk a kezetekbe, amik a fentiek szellemében születtek és könnyen használhatóak a mindennapok során. Amik tényleg jók. Amik tényleg praktikusak. Amik valóban segítenek abban, hogy gyermekeink tüdeje már ne fekete legyen pusztán azért, mert városban élnek…
Csak húzni a gázt és robogni. Szabadság. Aki motorozik, tudja, miről beszélek. Leírhatatlan érzés – és immár mindenki átélheti! Nincs jogsi, nincs tankolás, nem kell az utcán hagyni rettegve, hogy mikor lopják el. Aki csak próbálta, lelkendezve szállt le róla!

Gyertek, próbáljátok ki, majd illesszétek bele az életetekbe és használjátok! Mert tényleg ez lesz az egyetlen járható út.  Az új út.
Szeretettel várunk!
Futurer Team

 

*Frissítés 2020

Amikor a fenti sorokat írtam még csak 1-2 könnyűnek mondható felnőtt elektromos roller létezett a világon. Az elmúlt 3-4 évben elkezdődött a nagy változás amit szerintem már anno is sokan éreztünk. 2020-at írunk. Ma már számtalan típusú és felszereltségű elektromos roller létezik. Engedjétek meg, hogy mi csak azt adjuk ami szerintünk és szerintetek is a legjobb. Ami ténylegesen a valóságban is teljesíti minőségben, praktikumban, tartósságban, képességben is azokat a feltételeket amiket egyébként mindenki jogosan vár el egy elektromos rollertől 2020-ban. Gyere és győződj meg róla, hogy mi nem csak mondjuk!

Figyelem! A piacon - még megbízhatónak tűnő helyeken is - sajnos sok E-TWOW másolat vásárolható, amik megtévesztésig hasonlítanak az eredeti rollerekre. Vásárlás előtt kérlek mindenképp ellenőrizd le, hogy a kormányon az E-TWOW felirat, a kijelzőn illetve az alsó elektronikán az E-TWOW feliratok megtalálhatóak-e. Vagy ami megnyugtatóan biztonságos, ha magán a rolleren (nem a webshop képein) megtalálod a FUTURER matricákat, márkajegyeket, akkor is tuti biztos lehetsz benne, hogy eredeti, európai piacra készült E-TWOW-t vásárolsz. Kérjük soha ne vásárolj olyan helyen ahol nem kapsz ezek mellett dátummal ellátott, hiteles jótállási jegyet!

Ha bizonytalan vagy a témában, keress bennünket bizalommal! 

 

Csapatunk

 

Róth Csaba / Főni, avagy az alapE-TWOW

A FUTURER alapE-TWOWja. 2014 óta az elektromos rolleres közlekedés megszállottja, illetve a műfaj meghonosE-TWOWja. Az elektromos rolleres kultúrán kívül igyekszik meghonosítani azt a cégkultúrát és hozzáállást is, amiben ügyfélként szívesen részesülne!

email: csaba@e-twow.hu

telefon: +36208238411

 

Sugár István / SugárVeszély

István nem kizárólag a roller javE-TWOW király, hanem az E-TWOW Store operatív igazgatója(COO) is! Vélhetően magyarország legrutinosabb elektromos roller felhasználója és a mikromobilitás szakértője.

email: istvan@e-twow.hu

telefon: +36209688349

 

Vanyúr Viki / a hódE-TWOW

Viki nem kizárólag üzletünk háziasszonya. Elsőre úgy tűnhet, hogy kizárólag az E-TWOW Storeban mozog otthonosan, de örömmel mutatja meg rollereinket a gyakorlatban a környékbeli utcákon is!

email: viki@e-twow.hu

 

 

Polyák János / MegjavE-TWOW

Vagy csak simán Janesz. Csapatunk legfrissebb és legfiatalabb tagja. Saját nevelésű gépészmérnök hallgató. Főleg a szervizben érzi otthon magát, de mindenben lelkesen vesz részt. Munkája pont olyan igényes és precíz, mint a bajsza.

email: janos@e-twow.hu