Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Futurer E-TWOW elektromos roller támogatás és prémium szerviz

Szergely
2020. 07. 14. 00:00:00
Futurer E-TWOW elektromos roller támogatás és prémium szerviz

A mai világban jóformán minden technikai kütyünek, járműnek, bringának és persze elektromos rollernek is szüksége van szervizre, olyan támogatásra, ahol információt kapunk, vagy megtudjuk javítani a szeretett járgányunkat.

Az E-TWOW egy prémium termék, a felső kategória, ahogy mondjuk egy TESLA is. Az ebben ebben kategóriában már elvár egy olyan támogatást, amire azt mondja “Ez igen!”. Ezt mi itt a Futurernél is nagyon jól tudjuk, így ehhez mérten alakítottuk ki a Prémium szervizünket is, amit minden vásárlónk megkap!

Mit tartalmaz a Futurer prémium támogatás és szerviz?

  • 3 év vázgaranciát az általános 1 év helyett
  • Korlátlan motor garanciát az általános 1-2 év helyett
  • 2 év általános jótállást a kötelező 1 év helyett
  • A gyári 1 év vagy 4000 km akkumulátor jótállást, azonnali cserével
  • Tőlünk garantáltan eredeti, EU piacra szánt „tiszta” E-TWOW-t vásárolsz
  • Azonnali javítást, akár a helyszínen Budapesten és vonzáskörzetében
  • Kérésedre csere rollert biztosítunk, ha az előző pont még sem jön össze
  • Minden E-TWOW tapasztalatunk amit 2014 óta összegyűjtöttünk
  • A hét minden napján 0-24-ben hívható telefonszám: +36209688349

Miért fontos a fenti prémium garancia avagy szerviz? 

Tegyük fel, hogy megvásárolunk egy népszerű márkás rollert, egy még népszerűbb online webshopban. A webshop mondjuk nem hivatalos viszonteladó, mert mi spórolni szeretnénk és ott vásároljuk meg, ahol akciós. A rollert gyorsan, megkaptuk, hozzá tartózó 1 év garanciával (van olyan roller amire csak 1 hónap van, figyeljünk oda!) ez idáig boldog tulajdonosok vagyunk.

Szeretett elektromos rollerünket használjuk már két hete, de valamiért az egyik fontos alkatrész, tegyük fel az akkumulátor hibás lesz. A roller effektíve használhatatlan, felhívjuk a népszerű online webshopot, ők azt mondják hozzuk be, kiküldik a gyártóhoz, és akkor természetesen megjavítják. 

Ilyenkor kezdődik a kálváriánk, ami több héten át tartó elektromos roller nélküliségbe torkollik, mivel a webshop első körben össze gyűjti a hibás termékeket (nyilván olcsóbb a szállítás), kiszállítja a gyártóhoz, a gyártó teszteli, majd megjavítja, majd vissza szállítja. Ez alaphangon 2-től 6 hétig terjed, és ezzel jóformán a nyarunk 1 harmadát kénytelenek vagyunk roller nélkül élni.

Miben jobb akkor a Futurer Prémium garanciája?

Jelenleg a cégünk az egyetlen hivatalos “Authorized Dealer” az E-TWOW márkánál, ami azt jelenti, hogy a gyártóval sokkal “mélyebb” kapcsolatot ápolunk mint bármelyik más elektromos rollert áruló bolt. Mi jóformán napi szinten beszélünk velük, tudunk az általános hibákról, és persze sokkal több tudással rendelkezünk, mint a “népszerű webshop”.

A Prémium garancia és szerviz nálunk azt jelenti, hogy 1 órán belül cseréljük a hibás alkatrészed. 0-24-ben a hét minden napján elérhetőek vagyunk, és ha az első mégsem sikerülne, akkor erre az időszakra csere rollert adunk neked, hogy továbbra is boldog tulajdonos legyél!

Tapasztalataink szerint ez jóformán “minden pénzt megér” az ügyfeleink számára, nem véletlen érdemes hivatalos viszonteladótól vásárolni az elektromos rollert, és az már csak hab a tortán, hogy az E-TWOW márka a felső kategóriát képviseli, csak úgy nem fog elromlani alattunk. :)

Kapcsolat

Kérdésed van? Hívj minket a +36 20 968 8349 telefonszámon.
Kipróbálnád? Megoldható! Keress minket a service@e-twow.hu email címen.
Vásárolnál, nézz körül a webshopunkban!